diumenge, 3 d’abril del 2016

Filet de porc tikka masala





Ja havia fet tikka masala amb pollastre, que és la recepta més coneguda. Aquest cop, l'he provat amb porc i  amb petites variants que m'he anat inventat conforme l'anava fent. Divertit!
Pensar que he posat salsa de peix i salsa d'ostres al porc sembla estrany, però us prometo que surt molt bo!

Ingredients

  • un filet de porc tallat a daus
  • 2 porros
  • 2 pastanagues
  • 2 grans d'all
  • 1/2 de col petita
  • un pot de salsa de tomata ( aprox)
  • mitja llauna de llet de coco.
  • un raig de salsa de peix ( cuina tailandesa)
  • un raig de salsa d'ostres 
  • una cullerada de sucre morè
  • una culleradeta de comí
  • una culleradeta de curry
  • arròs basmati per acompanyar
Som-hi!
Aquest cop he invertit una mica l'ordre de cocció : primer he posat la carn i l'he rossejat.
He afegit els grans d'all tallats molt petits. Després he afegit les pastanagues tallades a rodanxes.
Quan portava 5 minuts, he afegit la col tallada petita i un xic més tard els porros també talladets.
El porro es cou de seguida.
Passats uns minuts he començat a afegir les espècies, les salses ( peix, ostres), la salsa de tomata, el sucre morè i finalment la llet de coco. Només uns segons més, i ja està.
Boníssim!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada