divendres, 26 de desembre del 2014

Gresaletes de bacallà




Així és com les fa la meva mare; ella li'n diu "resaletes"
  • bacallà esqueixat i dessalat (uns 300 grs.)
  • 5-6 cullerades de farina
  • una culleradeta de royal
  • un ou
  • aigua per diluir la farina ( a ull, fins que quedi una pasteta)
  • un all tendre talladet molt fi
  • sal ( si cal, ull amb el bacallà)
  • oli d'oliva per fregir
  • una culleradeta de pebre vermell dolç
  • julivert trinxat ( jo no n'hi he posat perquè no en tenia)

Es fa una pasteta amb la farina i l'aigua. S'hi afegeix l'ou, el bacallà, l'all tallat molt petit, la sal.
Amb una cullera es fan fregint per tandes, fins a tenir-les totes fetes.
Es posen sobre un paper de cuina i ja les podem servir.
Fàcil, eh??
 




1 comentari:

  1. Que bones Anna, la meva mare en diu greixoletes, quina gràcia!! bon any reina!

    ResponElimina