dijous, 9 d’octubre del 2014

Puré de mongetes seques amb xistorra i poma


Tenia unes mongetes seques de l'hort del pare que feia dies que corrien i no trobava mai el moment.
També tenia pomes de Can Llorens, extraordinàries i una xistorra de Can Josep que es pot aplaudir!
He fet un invent i ha quedat molt bo.

Ingredients
  • 250 grs de mongetes seques cuites
  • 100 grs. de xistorra de la bona
  • una poma 
Les mongetes les vaig posar en remull la nit abans. Al matí les he cuit en l'olla a pressió durant uns 20 minuts.
Són tan tendres que s'han fet de seguida. Han quedat com si fos mantega...uff


He saltejat la xistorra amb un xic d'oli i després la poma a làmines

En acabar he posat les tres coses en un bol alt i ho he triturat amb el minipimer. La propera vegada guardaré una mica de l'aigua  de bullir les mongetes perquè no quedi tan espès.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada