diumenge, 19 d’octubre del 2014

Gelat de poma cuita i galetes




La poma és una de les meves fruites preferides, tant crua com cuita. Refrescant, dolça, cruixent, de moltes varietats, n'hi ha tot l'any... és genial.
Per amortitzar la "gran fortuna" que em vaig gastar amb la geladora de l'Aldi (10 €!) i les pomes que hi havia a la fruitera, he buscat per internet i he fet una variació de les receptes que he trobat.






Ingredients
  • 4 pomes
  • 3 cullerades de sucre de canya
  • 1 cullerada de mantega
  • la pell d'una llimona
  • 3 galetes tipus digestives
  • 200 grs. de llet
  • 50 grs. de llet condensada
  • 1 iogurt natural
  • una culleradeta de sucre invertit
Som-hi!
 Ho he fet tot amb la Mycook i la geladora.
Primer tallem les pomes en trossos grans i les tirem al vas. Afegim el sucre, la mantega i la pell de llimona.
Ho posem 30 minuts a 100º, velocitat 3.
En acabar, he tret la pell de la llimona, he afegit les galetes i ho he triturat amb 3 cops de turbo
He afegit les llets i el iogurt i ho he posat a velocitat 5 durant 10 segons, fins que ho he vist homogeni.
Ho he deixat a la nevera 3 o 4 hores, que estigués ben fred.
He tret la geladera del congelador i he tirat la crema de pomes. Sempre s'ha de primer engegar la màquina, i anar tirant a poc a poc la crema.
Ha de girar durant 45 minuts.
Ha quedat boníssim!

Es cou la poma en la mycook amb el sucre, la pell de llimona i la mantega









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada