divendres, 17 d’octubre del 2014

Mandonguilles amb formatge cheddar




Darrerament he descobert un cheddar diví a l'Aldi. Està boníssim i dóna joc per un munt de coses.

Les mandonguilles les faig a la manera tradicional, però en lloc de l'all i julivert ( em costa pair) hi poso una mica de ceba ratllada. Queden amoroses, suaus, delicades... tot el que pot ser una mandonguilla, jeje

Ingredients

  • 250 grs. de carn picada barrejada de porc i vedella. Millor si la pica el vostre carnisser.
  • mitja ceba petita ratllada.
  • dues cullerades de pa ratllat
  • un ou (opcional)
  • sal i pebre
  • formatge cheddar tallat a daus
  • salsa de tomata 

Som-hi!

Ratllem la ceba i la posem en un bol amb la carn picada. Afegim sal i força pebre; hi tirem el pa ratllat.
Fem les boles -aquest cop les he fet força grans- i al mig hi fiquem un dau del cheddar.
En una cassola amb oli daurem les mandonguilles, per tots els costats.
A mi m'agraden no massa cuites, perquè després afegeixo la salsa de tomata, i s'acaben de fer per dins amb l'escalfor.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada