dijous, 14 d’agost de 2014

Pastís de formatge japonès



He trobat la recepta a Webos fritos.
La Susana, la de webos, diu que és una recepta molt coneguda. Jo no en tenia ni idea.
Tampoc sé l'origen del nom; ja ho buscaré.

Ingredients
  • 6 ous
  • 250 g de formatge per untar
  • 50 g de mantega a temperatura ambient
  • 100 g llet
  • 60 g de farina
  • 60 g de Maizena
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • una mica de sal
  • 140 g de sucre
  • 1 sobre blanc de gasificant  
  • Sucre glas per adornar
 Som-hi!

Separem els rovells de les clares i els reservem.
En la Mycook, amb la papallona posada, es posa el formatge, la mantega i la llet = 5 minuts, vel. 4.
Afegim les farines, els rovells, el suc de llimona i el pessic de sal = 2 minuts, vel. 4.
 Es treu i es reserva.
Netegem el vas i posem les clares per fer-les a punt de neu. Anem afegint de mica en mica el sucre i el gasificant, fins que les clares estiguin ben fermes.
Les afegim a la resta amb unes varetes, molt suaument.




Preescalfem el forn a 160º, calor a dalt i a baix. Posem una plata amb aigua, perquè aquest pastís va al bany Maria.
Ha de coure 1 hora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada