divendres, 21 de febrer de 2014

Carquinyolis





Ingredients
 
  • 350gr de farina
  • 250gr de sucre
  • 1 mica de sal
  • 10gr de llevat químic(tipus Royal)
  • 2 ous
  • 1 rovell d'ou
  • 20gr de licor d'anís
  • 200gr d'avellanes

Som-hi!


1 .  Preescalfa el forn a 180 º C2 .  Posa al vas la farina , el sucre , la sal , el llevat en pols , els ous i el rovell d'ou i barreja 1 minut en velocitat 5 .3 . Afegeix l'anís i barreja 20 segons a velocitat 4.4 . Retira la massa i barreja-la amb els 200gr d'avellanes i forma petites baguettes d'uns 30cm d'allargada i uns 5 d'amplada 5 . Folrar la safata de forn amb paper d'enfornar i posa les dues masses, separades perquè creixeran al forn. Al forn durant 30 minuts a 180 º . Vigila-ho molt! que no es cremi.6 . Retira del forn i talla amb un ganivet afilat abans que es refredi. 


 

A millorar: més anís. Ho provaré mullant els carquinyolis quan encara estan calents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada