diumenge, 23 de febrer de 2014

Panets de llet

 


Esmorzar de diumenge, encara calentons...

Ingredients
300gr de llet
50gr de mantega
25gr de llevat fresc
100gr de sucre
 550gr de farina de força
1 pessic de sal
1 ou batut per pintar

Som-hi!
 1- Posa en el vas la llet, de mantega, el llevat i el sucre i programa 4 minuts, 40º, velocitat 3.
2 - Afegeix la farina i la sal i posa 3 minuts, velocitat amassat
3 - Col · loca la massa en un recipient enfarinat i deixa llevar tapat (perquè no surti crosta) durant almenys 30 minuts
4 - Fes amb la massa unes 12 boletes. Col·loca-les sobre una safata de forn amb paper vegetal, tapa amb un drap net, i deixa llevar mitja hora.
5 - Preescalfa el forn, pinzella el pa de llet amb l'ou i enforna a 180º (escalfor a dalt i a baix) durant 15-20 minuts. Vigilant molt que no es cremin!

 

Pintant amb una barreja de clara d'ou i llet


 
untats amb crema de formatge, acabats de fer...mmmmm!
La recepta l'he treta de Velocidad cuchara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada