diumenge, 16 de febrer de 2014

Braç de gitano de trufa


https://lh3.googleusercontent.com/-3euEZCkMmq8/UwC3veCMrkI/AAAAAAAAGQ8/TFH2UXAQZpE/w696-h522-no/brac_gitano_trufa_2.jpg
Amb mimosa olorosa de casa els pares


Ingredients

massa
  • 18o grs. sucre
  • 3ous
  • 60 g farina
  • 20 g Maizena
  •  culladadeta sucre avaïnillat
  • ratlladura de mitja taronja
trufa

  •  400 grs nata muntar ben freda
  • 80 grs. sucre
  • 80 grs. cacau en pols
Som-hi!

Primer fem la trufa. Tots els ingredients junts amb la papallona, 1 minut a velocitat 5. Ho reservem a la nevera. 
Preescalfem el forn a 170º.
Posem el sucre i la pela de taronja i ho convertim en pols (turbo). Afegim els ous, posem la papallona i programem 5 minuts, 40º i vel. 4.
Quan acaba, posem 5 minuts més, vel. 4 , però sense temperatura.
Afegim les farines, barregem uns segons i ho tirem al damunt plata de forn, amb paper de forn.
Ha de quedar un rectangle molt fi.  Ho enfornem 10 minuts, vigilant que no es torri massa, que és precisament el que m'ha passat...  :-(
He mirat la recepta i crec que s'havia de posar calor a dalt i a abaix. La propera vegada ho faré millor.
El traiem i el posem damunt d'un drap humit i a sobre un altre. Esperem que es refredi.
Tirem pel damunt la trufa, enrotllem i tiren pel damunt sucre glas.
I ja està!
Més ràpid impossible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada