diumenge, 26 de gener de 2014

Pastís Stradivarius



No tinc paraules per descriure com de bo és. Ha tingut un èxit espectacular.
Per als qui us agrada molt la xocolata. Mort lenta per xocolata...

Ingredients
 Per a la base 
- 2 ous 
- 55 g de sucre
- 25 g de farina
- 25 g de cacau en pols 

Per a la crema 
- 250 g de xocolata per a postres 
- 600 ml de nata de muntar
- 1 sobre de preparat per a flam Royal de 4 racions 
- 50 g d'avellanes o anous 
Som-hi!

Preparació amb Mycook ( adaptació de la Thermomix)
 la base 

1 . Preescalfar el forn a 170 ° , calor a dalt i a baix. 
2 . Posar la papallona al vas .
3 . Incorporar els ous i sucre . Programar 3 min,40 ° , vel. 4 . Treure la papallona . 
5 . Incorporar la farina i el cacau . Barrejar 5 segs . , Vel. 4 . 
6 . Abocar la barreja en un motlle greixat i enfornar 8 minuts. 
7 . Deixar refredar .

la crema 
1 . En el got  triturar les anous a vel . 3-5-7-9 . Reservar . 
2 . Sense rentar el got , triturar la xocolata durant uns segons a vel. 3-5-7-9-10 . 
3 . Tirar al vas tots els ingredients . Barrejar uns segons a vel. 6 . 
4 . Programar 10 min. , Temp . 100 ° vel. 4 . 
5 . Bolcar la crema sobre la base que ja s'ha refredat .
 6 . Esperar una estona i ficar al frigorífic un mínim quatre hores - millor d'un dia per l'altre - .

Quan ja sigui el moment de servir, empolsegar amb cacau en pols i decorar.
Jo he fet la silueta d'un violí amb boletes de iogurt deshidratat ( l'he trobat al Lidl), però amb les ganes de menjar-nos-el, m'he oblidat de fer la foto. La que he posat és del tros que ha quedat.
La recepta també l'he trobada a Webos fritos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada