diumenge, 12 de gener de 2014

Lluç amb salsa verda




Aquesta és una recepta de llibre de la Thermomix. La meva mare l'ha feta sempre des de fa molts anys.
Amb la Mycook queda igual o millor! I és facilíssim i no s'ha de fer gairebé res.
Només posar tots els ingredients de la salsa al vas i el peix en la cistella, i es fan les dues coses a l'hora.
Queda re-que-te-bo !!!

Ingredients ( per a dues persones)

  • 4 talls hermosos de lluç fresc. Quanta més qualitat, millor
  • un grapat de cloïsses (opcional)
per a la salsa
  • 1 cubilet d'oli d'oliva verge
  • mitja ceba
  • 2-3 grans d'all
  • 1 cullerada gran de vinagre ( jo l'he posat de poma, però poseu posar de xerès, etc. )
  • 1 cubilet ple de julivert ( tallat amb estisores, perquè es pot enredar en les ganivetes)
  • 1/2 cubilet de vi blanc( d'aquell bo que sempre queda un cul a la nevera)
  • sal
  • arròs basmati ( d'acompanyament)
Som-hi!

Es posen tots els ingredients de la salsa al vas i el  peix, amb els talls en vertical, dins el cistell-colador. Sal i pebre.
El col·loca el cistell dins el vas, damunt la salsa.
Programem 120º , velocitat 2 , 13 minuts.
En acabar, traiem el peix amb molt de compte perquè es trenca amb facilitat i donem 3 cops de turbo per triturar la salsa.
I ja està. Es posa en un plat bonic el peix i damunt la salsa. Podeu posar un flamet d'arròs basmati per acompanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada