dimarts, 7 de gener de 2014

Ravioli amb salsa de bolets


https://lh6.googleusercontent.com/-z3oWY8C7zb0/UsxGtQQGe0I/AAAAAAAAGJU/yZdBQGaOABQ/w702-h468-no/ravioli_1.jpg


Fer pasta fresca sempre va lligat amb les vacances. Avorriment, temps, família que t'ajuda...
Val la pena tot el paquet.
Més fàcil no pot ser, però vol temps i una mica de savoir-fer.

Ingredients

per a la pasta
  • 300 gr. de farina
  • 3 ous
  • una cullerada l'oli
farcit
  • el que tingueu a mà. Jo tenia ceba i albergínia ja cuinats; vaig fer un trinxat i hi vaig afegir taquets de pernil. 
  • altres opcions: els millors són amb pera i gongonzola.
salsa
  • bolets deshidratats posats en remull
  • ceba picadeta o un parell d'alls trinxats
  • un xorret de vi blanc
  • un xorret de crema de llet

https://lh3.googleusercontent.com/-Dv4I_zq44O0/UsxGsjy9vwI/AAAAAAAAGJM/gXbx_ITVkSI/w566-h522-no/ravioli_2.jpg

La pasta l'he amassat amb la Mycook, ha reposat i després l'hem estirat amb la màquina de pasta.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada