dissabte, 1 de juny de 2013

Tartaletes de formatge de cabra i ceba caramelitzada amb Pedro Ximénez



 Ingredients
  • 1 làmina de pasta fullada
  • 100 grs. de formatge de cabra
  • ceba caramel·litzada
per a la ceba caramel·litzada ( en surt molta, i aguanta molt bé a la nevera)
  • 800 gr. de ceba
  • 50 gr.
  • 100 gr. de sucre morè
  • 100 gr. de Pedro Ximènez (xerès dolç)
  • pessic de sal
Preparació de la ceba en la MyCook:

Posar la ceba al vas i trossejar durant 12 segons a velocitat 4. Reservar.

Posar la papallona, afegir l'oli i programar 2 minuts, a 120º, velocitat 2.
En acabar, afegir la ceba, la sal i programar 20 minuts,
a 120º, velocitat 2.
Ara afegir el Pedro Ximénez i programar 5 minuts,
a 120º, velocitat 2. 
Després treure la papallona,  afegir el sucre i programar 15 minuts, a 120º, velocitat 2.
Quan refreda, va espessint.

Ara anem a fer les tartaletes : estirem la massa fullada i, emprant un bol petit, tallem discs. Els posem dins de motlles que puguin anar al forn, i els punxem perquè no pugin.
Quan agafen color els traiem del forn i deixem refredar. Ara només s'han de farcir amb el formatge i pel damunt la ceba.
RE-QUE-TE-BO-NÍS-SIM!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada