dijous, 30 de maig de 2013

Braç de gitano



Demà vull portar un pastís al meu cole, per celebrar que ja estem a la recta final.Volia portar una cosa dolça, per animar la cosa, que estem molt cansats.
No sé per què he pensat en un braç de gitano. El vaig fer un cop i ho vaig trobar molt divertit això d'enrotllar.
N'he fet dos, que són una autèntica bomba . Van farcits amb crema de filadelfia. Un porta melmelada de maduixa i l'altra l'he banyat amb xocolata.
La recepta no pot ser més fàcil.

Ingredients
  • 120 gr de sucre
  • un sobre de sucre amb vainilla
  • 4 ous
  • 120 gr de farina
 crema de filadelfia
  • 1 terrina de formatge filadelfia
  • 500 gr de nata per muntar
  • 4 cullerades de sucre
Som-hi!
En la Mycook, amb la papallona posada, batem els sucres amb els ous 6 minuts a 40º vel. 4. En acabar, 6 minuts més però sense temperatura.
Queda una crema esponjosa espectacular. Afegim la farina, i només 5 segons a velocitat 4.
Preparem una plata de forn amb paper de cuina i aboquem la bresa, que quedi ben repartida i plana.
Al forn a 180º, 10 minuts.
Quan acaba, amb molt de compte, s'enrotlla com un canaló. Es fa servir un drap humit.
Es deixa refredar.
Per a la crema de filadelfia  : es munta la nata amb les varetes. A mig muntar s'afegeix el sucre i quan ja està muntada, el formatge. No s'ha de remenar gaire.
I ja està. Fàcil, eh?

hi ha alguna cosa que regalima...uf!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada