diumenge, 29 de maig de 2016

Costellam de porc amb salsa barbacoa exprés



Als americans del nord els agrada molt fer barbacoes (BBQ). Per fer les costelles, ells les deixen marinant tot un dia, i les couen durant hores! Així queden meloses i es desfà la carn.
El menjar americà no m'agrada especialment, però he trobat una recepta exprés, feta amb l'olla a pressió, i he pensat : Per què no?
Les salses agredolces m'encanten, sobre tot les asiàtiques. Aquesta salsa ho és, d'agredolça.
Han quedat bones.La carn tova, però res espectacular.

Ingredients

  • un costellam de porc
  • 4 cullerades de mel ecològica
  • 4 cullerades de ketchup ( jo no en tenia i he posat salsa de tomata amb dues cullerades de sucre morè)
  • 1 cullerada de salsa de soja.
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
Som-hi!
Posem un raig d'oli en l'olla a pressió, i daurem les costelles.
Quan agafin color daurat, afegim els ingredients de la salsa. Remenem amb una cullera i tanquem l'olla.
Quan comenci a xiular, abaixem el foc i el deixem coure uns 5-6 minuts. I ja està!ç
No em digueu que no és ràpid!


Abans de tancar l'olla

Després d'obrir  l'olla


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada