diumenge, 24 de gener de 2016

Pasta de full amb ganatxé de xocolata






El ganatxé és una crema pastissera feta amb xocolata fondant i nata. Ideal per farcir tota mena de pastissos.
S'ha de preparar el dia abans perquè adquireixi consistència i es pugui muntar.

Ingredients
  • 300 grs. xocolata fondant ( postres)
  • 800 grs. de nata ( 35%)
  • 90 grs. de sucre
  • dues làmines de pasta de full
  • gerds per adornar 
  • sucre llustre
Som-hi!

En la mycook, posem la nata i el sucre i ho posem a escalfar 6 minuts , 90ºC, velocitat 2.
Trossegem la xocolata i ho afegim a la nata: velocitat 4, uns 40 segons.  Es desfà amb l'escalfor.
Ho reservem en un bol, i quan estigui fred el guardem a la nevera.
L'endemà posem la papallona al vas de la mycook i ho batem fins que emulsioni.Ho guardem en una mànega pastissera.
Engeguem el forn a 200º i coem les dues làmines.
La meva amiga Sussi em va dir que hi posés un pes al damunt perquè quedessin les làmines ben planes, però no vaig trobar res que podés anar al forn i tapés completament la làmina. Se'm va aixecar dels costats, i no em va quedar massa bé. :-(
Quan estan fredes, posem una de les làmines a baix i anem emplenant amb la ganatxé, fent com floretes.
Tapem amb l'altra làmina. Decorem amb el sucre llustre i els gerds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada