divendres, 17 de juliol de 2015

Strudel amb conyac i mel


 

Strudel una mica tunejat , improvisat i etil·litzat

Ingredients
  • una làmina de pasta de full
  • dues pomes tallades a daus ( tipus golden, de Girona, les millors!)
  • 5 prunes deshidratades sense os o panses
  • un xupito de brandi o conyac ( dos si us en serviu un ... ;-)
  • dues cullerades de mel ( la meva, la dels meus tius del Vendrell : ecològia 100% )
  • dues cullerades de sucre
  • dues culleradetes de canyella
  • unes 10 nous
  • mantega fosa per pintar la massa
 Som-hi!
Més fàcil, impossible. Primer posem les prunes remullades en el brandi; que es vagin fent amics....
Estirem la làmina i la farcim amb la poma talladeta. Pel damunt, les prunes, sucre, mel, les nous, canyella  i el brandi!
Emboliquem com si féssim un paquet.
Pintem amb la mantega pel damunt.
Al forn, a 200º, uns 25 minuts. Vigilant, eh?


Li ha passat com l'anunci del fuet.... no ha durat ni 24 hores!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada