dimarts, 10 de febrer de 2015

Patates a la crema


Més fàcils no poden ser! I queden bones; per acompanyar algun plat de carn, per exemple.

Ingredients
  • 3 patates pelades i tallades fines amb la mandolina
  • mig got de llet
  • un mini brick de crema de llet
  • una cullerada de pa ratllat
  • formatge ratllat
  • sal, pebre i nou moscada
Som-hi!
En una plata d'anar al forn, posem una mica d'oli i de pa ratllat al fons.
Posem la meitat de les patates, hi tirem la sal, el pebre, la nou moscada,la llet i formatge ratllat.
Posem la segona capa de patates, repetim el mateix però sense posar-hi llet.
Al forn, a 180º, durant 20 minuts. Obrim la porta del forn, afegim pel damunt la crema de llet i més formatge i ho tornem a posar 20 minuts més.
Voilà!



 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada