diumenge, 12 d’octubre de 2014

Flors de carbassó farcides de formatge i anxoves de l' Escala



Doncs heus aquí la recepta de les flors de carbassó que he fet amb les que em va donar la meva amiga de El banyonet. La recepta me la va dir el seu company, en Josep.

Ingredients
  • 6-8 flors de carbassó, acabades de collir
  • 50 grs de mozarella. Jo no en tenia, he utilitzat Emmental i Brie.
  • 2 anxoves de l'Escala, prèviament netejades amb aigua i deixades en oli d'oliva verge.
  • farina
  • aigua amb gas molt freda
 Som-hi!

La part més delicada és la de farcir les flors sense que es trenquin massa. Com que no les vaig fer el mateix dia, van quedar les puntes enganxades, i les he hagut d'obrir suaument, a vegades bufant i tot!
Barregem el farcit de formatge i anxoves, i amb una cullereta ho fiquem a dins amb compte.
Fem la  tempura amb la farina i l'aigua amb gas freda.
Banyem les flors, d'una en una, i les fregim en oli abundant. Jo sempre utilitzo oliva verge.
I ja està. Les posem a escórrer sobre paper de cuina.
Si les hi poguéssim posar estrelles Michelin, tres caurien segur. UAUUUU !!!!!!



Riquíssimes!  Se'ls hi ha colat una Y a l'etiqueta. Catxis!!!!!


Els hi he tret el pistil de dins i els he utilitzat per decorar el plat



1 comentari:

  1. Anna, quina pinta que tenen!!!!
    Encara en tinc... per tant! ja saps :-D

    ResponElimina