diumenge, 18 de maig de 2014

Got de xocolata blanca, melmelada de maduixa i iogurt grec



 La recepta l'he copiat del restaurant La balma, de Blanes. Em va semblar increïblement bo!

La base està feta amb una mena de crema de xocolata blanca: l'he feta fonent una rajola de xocolata blanca de cobertura (180 grs.) al bany maria i  l'he barrejat amb nata muntada (dos bricks de nata al 35%, muntada amb la Mycook). Ho he repartit en 5 gots i ho he posat a la nevera tota la nit.
El segon pis és melmelada de maduixes, que l'he tornada a fer també amb la Mycook. Ha quedat espectacular.
El tercer pis és iogurt  grec batut amb sucre. I ja està!
Uff, bomba calòrica però us prometo que és la postre més genial que he menjat.
Poses la cullera al got i agafes els tres sabors i es desfà tot a la boca. Mmmmm....
I acompanyat de les galetes que he fet...ai, ai, ai......!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada