diumenge, 16 de març de 2014

Rostit de primers auxilis



Rostit d'aquell que no et vols complicar la vida. Que tens pollastre i poca cosa més a la nevera.

Ingredients
  • Pollastre tallat a octaus. Millor si és de pagès, i si no, què hi farem...!
  • dues cebes hermoses
  • dues o tres pastanagues
  • una cabeça d'alls tallada per la meitat
  • un bon raig de brandi. Jo no en tenia i vaig posar-hi un vermut que corria per la nevera feia temps. Li ha donat un gust especial i molt bo
  • sal, pebre,oli...
Som-hi!

En una cassola de ferro, fang o alumini colat, daurem els trossos de pollastre. Quan estigui ros hi afegim les verdures tallades. Que hi estiguin una estona amb el pollastre, que vagin agafant confiança...
Ho mullem amb el brandi o vermut; un bon raig. Vigileu que no s'encengui; a menys que vulgueu que vinguin els bombers.
Afegim una mica d'aigua i que vagi fent xup-xup ben bé una horeta.
Sabrem que ha està cuit per la oloreta i també perquè veurem que la carn del pollastre es va separant de l'os. El millor indicador és la cuixa ( del pollastre, no la vostra!)
Acompanyeu-lo d'un flamet d'arròs basmati i una mica d'enciam per allò dels remordiments.
Apa, bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada