diumenge, 26 de gener de 2014

Mousse de pebrots del piquillo i gambes





Buscant un primer plat una mica refrescant i lleuger, i que es fes ràpid, he trobat aquesta recepta.
La barreja d'ingredients m'ha semblat una mica estranya, però de debò que queda bo-bo.

Ingredients

-150
gr. ceba
-30
gr. oli
-150
gr. gambes pelades congelades
-180
gr. pebrots del piquillo ( en llauna)
-un llauna de tonyina (uns 65 gr.)
-4 o 6 palets de cranc
-200 gr. nata cuinar o llet evaporada ideal
-3 ous L
-sal
-pebre negre
. pebre blanc
-nou moscada


Som-hi!

En la Mycook posem oli a calentar, i hi tirem la ceba. Que es faci una estona : 6-8 minuts a 120º, vel.3
Afegim les gambes descongelades, ben escorregudes i els pebrots.  2 minuts, a 120º, vel.2.
Quan acabi afegim la resta d'ingredients i ho triturem 30 segons a vel.10.
Engreixem un motlle xulo, hi tirem la bresa i ho tapem amb paper film.
A microones (sí!!) 8 minuts a 600º.
Deixar refredar i desemmotllar. Moníssim i molt bo!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada