diumenge, 28 d’abril de 2013

Enrotllats de pernil i formatge



Són com una mena de panets farcits. La recepta original porta bacon i formatge manxego. Jo l'he adaptat al que tenia a la nevera ( pernil dolç i formatge gooda).
Aquesta recepta és força laboriosa. S'ha d'amassar força, com fent pa.

Ingredients

  • 400gr de farina de forner o de força,  
  • 230-250gr de llet desnatada o semi desnatada depenent de la farina
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra,  
  • 9gr de sal,  
  • 3gr de llevat liofilitzada (10gr de llevat fresc) ,  
  • 1 rovell d'ou  
  •  1 cullerada de cafè de sucre.  
  • Per al farciment, 8 talls de bacó molt magre i 200gr de formatge al romaní
  •  Per decorar la clara d'ou. 
 Som-hi!

Amassem tot excepte el farciment, tècnica francesa. Deixem reposar 1 hora.
Un cop reposat, tallem en 6 trossos la massa. Formem bastonets d'uns 30 cm i amb el corró els estirem.
Farcim amb el pernil o bacon i el formatge. Els enrotllem i els col·loquem verticals en una safata del forn.
Una mitja hora a 230º .
Et voilà!












 A millorar:
el resultat és una mica "sosso", probablement  faltava el bacon i el formatge potent. 


1 comentari: