diumenge, 24 de febrer del 2013

Llaminera amb salsa de foie i Pedro Ximénez




La salsa d'aquest plat l'he improvisada, després que m'ha entrat una mandra enorme fer la recepta que tenia pensat, la del Filet amb crosta.

Ingredients
  • un filet de porc
  • 3/4 d'un mini tetrabrik de crema de llet
  • un bon raig de xerès Pedro Ximénez
  • una cullerada de foie ( no sé el pes, a ull)
  • pebre rosa
Som-hi!

He tallat el filet a medallons no gaire grans. Els he salat i tirat pebre rosa ( un descobriment que he fet que està boníssim, dóna un perfum increïble a la carn).

 
Un raig d'oli a la paella i daurem els medallons de filet.
I ara lo més fàcil: afegim el foie, deixem que es desfaci en la paella. Un raig de Pedro Ximénez i quan evapori una mica, hi tirem la crema de llet . Que faci 3 xup-xups i llest!
En total crec que han passat 8 minuts. I us asseguro que ha quedat increïble !!!!!!



foto que m'ha fet el meu col·lega ;-); guai, eh??


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada