dimecres, 14 de novembre del 2012

Pastís de formatge i prunes


Segon pastís que he fet pel dia de la vaga general. Tenia unes prunes de can Llorens, súperbones, i una terrina de  philadelphia i remenant,remenant per la xarxa m'he fet aquest poti-poti, que per cert ha quedat molt bo.

Necessitem
  • una base de massa brisa (la del Lidl , divina)
  • 2 ous
  • 200 gr. philadelphia ( la del Lidl, estupenda)
  • 200 gr llet evaporada . Si voleu, recuit o nata. Jo era la que tenia (endevineu d'on? Lidl!!)
  • 200 gr. de sucre
  • unes quantes prunes
  • una mica de sucre llustre (pols) per decorar enfarinant
Som-hi!
 La massa s'enforna uns 15 min. punxant abans la superfície perquè no pugi, a 200º. Amb la resta d'ingredients, els batem (jo ho he fet a la MyCook). Ho aboquem damunt la massa que hem tret del forn i hi afegim les prunes tallades per la meitat i sense el pinyol.
Tornem a enfornar uns 20 minuts més, mateixa temperatura. En sortir del forn, tamisem sucre llustre pel damunt. També hi he posat uns aranyons deshidratats que tenia,del Mercadona.
Et voilà!
Ah! i la menta, de la menda, de la meva jardinera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada