dimecres, 25 de desembre del 2013

Gotet de taronja, xocolata negra i escuma de torró



Com que per nadal vaig convidada a tot arreu, em vaig oferir a fer les postres. Havien de ser lleugeres...ja,ja.
Són una bombaaaa. Mmmmmm, però quina bombaaaaa.
He trobat la recepta a Webos fritos
, però en lloc de nata al damunt, ho he canviat per escuma de torró.
Les llengües de gat han quedat poc torrades, però estaven molt bones.
La part de baix, la de taronja, és molt fàcil de fer: flam potax amb suc de taronges i la pela ratllada d'una. Es deixa refredar.
La capa de xocolata també és molt fàcil: es fon xocolata amb llet i una mica de mantega.
L'escuma de torró es fa muntant nata ( 600 gr.) i, a part, desfent una rajola de torró de xixona amb una mica de nata.
Posem en remull un parell de fulles de gelatina i les afegim a la nata i al torró. S'ha de deixar refredar força.
Com sempre les presses no han ajudat i l'escuma no tenia textura de mousse, sinó de crema. Però estaba boníssima.
Les llengües de gat es fan amb clares d'ou, farina, mantega,sucre i sal.
Ha quedat molt vistós.

BONES VACANCES !!!!!

 llengües de gat amb trossets de taronja confitada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada