dissabte, 6 de juliol de 2013

Brioix



He trobat aquesta recepta perquè en buscava una  per aprofitar 3 rovells d'ou que m'han sobrat de la mousse de xocolata i taronja.
Realment, súper-fàcil de fer!
De gust ha quedat una mica fluix, li faltava més sabor. L'he portat a la feina, i hem decidit que li faltava un punt de sal. Després me n'he adonat que la mantega que he utilitzat no en portava, de sal. La propera vegada ja ho tindré en compte. Ara, la textura era genial, molt i molt flonja.
La recepta l'he treta d'aquí
Ingredients

  • 150 gr. de llet sencera
  • 50 gr. de mantega
  • 3 rovells d'ou
  • 20 gr. de llevat premsat de forn
  • 400 gr. de farina de força
  • 50 gr. de sucre
  • 1 mica de sal 
  • la ratlladura d'una taronja ( ho he afegit jo)
Som-hi !
Aboquem en el vas la llet i la mantega. Programar 1 minut, temperatura 40, velocitat 3. Afegir els rovells i el llevat i barrejar 10 segons, velocitat 5. Afegir la farina, el sucre i la sal i barrejar 15 segons a velocitat 6. Posar 2 minuts, velocitat amassat. Treure i posar en un motlle, pintar amb les clares que ens han sobrat batudes i deixar levar fins doblar el seu volum. Després al forn uns 20 minuts ( cal vigilar). Jo l'he posat amb escalfor a baix.




aquesta foto, de l'últim tros que quedava, està feta amb el mòbil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada