dimarts, 1 de gener del 2013

Dinar de cap d'any

FELIÇ  2013





 Dinar del dia 1 de gener de 2013.
A part d'altres plats, he fet una mena de tartaleta d'espinacs amb ceba caramel·litzada amb Pedro Ximénez, formatge fresc de cabra, panses i ametlles trossejades.
Els espinacs són de El Banyonet, una horta ecològica de Blanes. La pasta de full, del Lidl.
Ho he posat tot junt al forn, uns 20 minuts a 200ºC. He punxat la massa perquè no pugi.
Estava de mort!!





Un altre plat que he preparat és un clàssic per mi, la Brandada de bacallà.
Està re-que-te-bona!









És una recepta del llibre de la MyCook

1 comentari:

  1. Hola, molt bona pinta tot.
    Aquestes festes, a la brandada li he posat un afegit: Confitura de pebrot del piquillo. Queda super-bé.

    ResponElimina