Strudel una mica tunejat , improvisat i etil·litzat
Ingredients
- una làmina de pasta de full
- dues pomes tallades a daus ( tipus golden, de Girona, les millors!)
- 5 prunes deshidratades sense os o panses
- un xupito de brandi o conyac ( dos si us en serviu un ... ;-)
- dues cullerades de mel ( la meva, la dels meus tius del Vendrell : ecològia 100% )
- dues cullerades de sucre
- dues culleradetes de canyella
- unes 10 nous
- mantega fosa per pintar la massa
Més fàcil, impossible. Primer posem les prunes remullades en el brandi; que es vagin fent amics....
Estirem la làmina i la farcim amb la poma talladeta. Pel damunt, les prunes, sucre, mel, les nous, canyella i el brandi!
Emboliquem com si féssim un paquet.
Pintem amb la mantega pel damunt.
Al forn, a 200º, uns 25 minuts. Vigilant, eh?
Li ha passat com l'anunci del fuet.... no ha durat ni 24 hores!!! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada