Cosa fàcil i boníssima!
La pasta fresca l'he comprada en una botiga que la fan ells. Estava molt bona.
S'han fet en 5 minuts!!
Ingredients
- 350 grs. de tagliatelle frescos
- 250 grs. de cloïsses fresquíssimes
- un bon grapat de julivert
- 3 grans d'all
- mitja copa de vi blanc ( un vi que fa un amic d'una amiga)
- una tomata madura ratllada ( aquesta, de l'hort del pare)
Posem els alls laminats a daurar en una cassola.
Abans que agafin molt de color, afegim la tomata ratllada ( sabem que ja està, quan canvia de color, a taronja). Jo sempre li poso sal i sucre, a la tomata. Així no queda tan àcida.
Tirem les cloïsses i el vi blanc. Tapem perquè s'obrin. Afegim el julivert. Reservem.
D.O. Empordà |
Bullim la pasta en molta aigua amb sal. Si és fresca, en dos-tres minuts ja està.
Es posa la pasta al plat, posem les cloïsses amb salsa a sobre, i adornem amb més julivert fresc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada