El menjar americà no m'agrada especialment, però he trobat una recepta exprés, feta amb l'olla a pressió, i he pensat : Per què no?
Les salses agredolces m'encanten, sobre tot les asiàtiques. Aquesta salsa ho és, d'agredolça.
Han quedat bones.La carn tova, però res espectacular.
Ingredients
- un costellam de porc
- 4 cullerades de mel ecològica
- 4 cullerades de ketchup ( jo no en tenia i he posat salsa de tomata amb dues cullerades de sucre morè)
- 1 cullerada de salsa de soja.
- sal i pebre
- oli d'oliva
Som-hi!
Posem un raig d'oli en l'olla a pressió, i daurem les costelles.
Quan agafin color daurat, afegim els ingredients de la salsa. Remenem amb una cullera i tanquem l'olla.
Quan comenci a xiular, abaixem el foc i el deixem coure uns 5-6 minuts. I ja està!ç
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada