No m'estranya! Queda torradet per fora i molt amorós per dintre.
El nom brownie ve del color marronós que li dóna la xocolata.
L'he fet amb la mycook i la recepta l'he treta de Velocidad cuchara
Ingredients
- 125 grs. de nous pelades
- 150 grs. de xocolata de cobertura
- 100 grs. de mantega tova
- 150 grs. de sucre
- 2 ous sencers
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- 70 grs. de farina
- 1 pessic de sal
Som-hi!
Posem les nous al vas i les triturem. 5 segons, vel. 4. Les reservem.
Posem la xocolata en trossos i la polvoritzem( turbo) . També ho reservem.
Posem la papallona al vas i afegim la mantega, els ous, el sucre i la vainilla, i ho coem a 40º, 4 minuts, vel. 4.
Afegim la farina, la xocolata pols i el pessic de sal. Ho remenem 5 segons, vel. 4.
Traiem la papallona i afegim les nous; ho remenem amb una espàtula.
Engreixem una plata d'anar al forn amb mantega.
Avui estreno una moníssima del Ikea. El brownie es fa amb un motlle quadrat, però tenia ganes d'estrenar-lo, perquè quan són bonics es porten a taula.
Aboquem la pasta.
Preescalfem el forn a 180º, calor a dalt i a baix. Coem durant 25-30 minuts.
Comprovem amb un palet que ha quedat cuit.
Comprovem amb un palet que ha quedat cuit.
Ho hem menjat acompanyats de ratafia feta per la tia Pepita de Banyoles. Bruuuuuutal!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada