Ràpid i fàcil. I força bona. Toc: emborratxar-lo amb whisky.
L'he treta del receptari de la Mycook
Ingredients
- un pot de pinya amb almívar ( jo n'he posat dos de petits)
- 3 ous
- 150 grs. de sucre ( hi he afegit un sobre de sucre amb vainilla)
- 150 grs. de farina
- un sobre de royal
- sucre per caramel·litzar
- almívar: 80 grs. de sucre, 2 cullerades de whisky ( o rom) i 3 d'aigua i el suc de la pinya.
Primer untem una plata del forn amb mantega. Hi col·loquem al damunt els talls de pinya.
Per donar-li un toc de color hi he posat unes prunes sense os que corrien per la nevera.
Al vas de la Mycook, amb les varetes posades, posem els ous i el sucre i batem 4 minuts a velocitat 4.
Afegim la farina i el llevat, i programem 1 minut a velocitat 4.
Es tira pel damunt de la pinya i es posa al forn uns 25minuts a 190º.
El deixem refredar i mentrestant preparem l'almívar.
En el vas net de la mycook posem el sucre i el suc de pinya.2 minuts a 120º, velocitat 2.
Afegim el whisky i l'aigua i programem 5 minuts més, a 120º, velocitat 2.
Agafem un pinzell i anem amarant el pastís.
Per donar-li un color bonic, hi he afegit sucre i ho he cremat amb el bufador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada