Avui feia un matí magnífic de sol i caloreta, impropi d'un mes d'octubre.
Hem anat a comprar verdures ecològiques a El Banyonet, l'horta que porta la meva amiga Amparo.
Hem comprat : cebes de Figueres, mongeta, carbassons, albergínies, pebrots, tomates i ous de les seves gallines. Una meravella!!
Ah! i m'ha regalat 7 flors de carbassons, que les faré amb formatge i anxoves, com m'ha recomanat en Josep.
Ingredients
- 2 cebes ecològiques (petites)
- 1 carbassó ecològic
- un grapat de bolets. He fet servir un pot de deshidratats del Lidl (marca Deluxe)
- dos grans d'all
- 3 tasses d'arròs
- un raig de vi blanc
- un xorret de crema de llet
- formatge parmesà
Estovem la ceba tallada petita amb oli
Tallem el carbassó
L'afegim a la ceba
Els bolets els he hidratat uns 20 minuts en un bol amb aigua. He guardat aquesta aigua per coure l'arròs.
He afegit els bolets tallats petits a la cassola, i al cap d'una estona un raig de vi blanc
He afegit l'arròs a la cassola i remenat perquè anés agafant color i gust. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada