Ja feia dies que el gelat de xocolata era a punt a caure, i sobrava un cul de ratafia a la nevera.
I m'he dit : Per què no?
He trobat la recepta ( n'hi ha moltes) en aquest bloc i la ratafia és el meu "tunnejat"
Ingredients
- 100 grs de xocolata negra al 70 % . Jo he utilitzat una de cobertura
- 50 grs. de cacau en pols
- 400 grs. de llet
- 200 grs. de nata ( 35% de greix)
- 3 iemes
- 180 grs. de sucre especial per a gelats ( porta pectina)
- un pessic de sal
- un rajolinet de ratafia feta pels meus amics Neus, Sílvia, Víctor i Marta. Boníssima!!
Som-hi!
Més fàcil impossible, amb la Mycook.
Trossegem la xocolata de cobertura uns segons i afegim la resta. Programem 9 minuts, 90 graus i vel. 4.
El toc de la ratafia, mmm...... suprem!
40 minuts a la geladora |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada