dimarts, 7 de gener del 2014

Ravioli amb salsa de bolets


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEha9GCjaGSkC-GjKYngj364St3Gh4k66rpeRqtQuvksmQjFyldc5y5kE6IRAQekcCVCJyPeZ0jFoTkbS5c9L6kPCTuEKnhfnflVbcjqzh4i4euQXxOgYVx3fIwp8SGualoo3ihRyY8UotOY/w702-h468-no/ravioli_1.jpg


Fer pasta fresca sempre va lligat amb les vacances. Avorriment, temps, família que t'ajuda...
Val la pena tot el paquet.
Més fàcil no pot ser, però vol temps i una mica de savoir-fer.

Ingredients

per a la pasta
  • 300 gr. de farina
  • 3 ous
  • una cullerada l'oli
farcit
  • el que tingueu a mà. Jo tenia ceba i albergínia ja cuinats; vaig fer un trinxat i hi vaig afegir taquets de pernil. 
  • altres opcions: els millors són amb pera i gongonzola.
salsa
  • bolets deshidratats posats en remull
  • ceba picadeta o un parell d'alls trinxats
  • un xorret de vi blanc
  • un xorret de crema de llet

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYtwZhBeO_HwV4jsjbmi_T3YNsXQAE4Kx9GzBiwfWncs3ycfPnA6sT1blKSeCWaDSHunG5eI__uDTgut2EOe7yuVb94lCf-NO4OPcY6fMAKn1Zg6RCjLN1tiDSdfFtYE9bAkV0x0fRLSBc/w566-h522-no/ravioli_2.jpg

La pasta l'he amassat amb la Mycook, ha reposat i després l'hem estirat amb la màquina de pasta.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada