Aquesta és una recepta de llibre de la Thermomix. La meva mare l'ha feta sempre des de fa molts anys.
Amb la Mycook queda igual o millor! I és facilíssim i no s'ha de fer gairebé res.
Només posar tots els ingredients de la salsa al vas i el peix en la cistella, i es fan les dues coses a l'hora.
Queda re-que-te-bo !!!
Ingredients ( per a dues persones)
- 4 talls hermosos de lluç fresc. Quanta més qualitat, millor
- un grapat de cloïsses (opcional)
- 1 cubilet d'oli d'oliva verge
- mitja ceba
- 2-3 grans d'all
- 1 cullerada gran de vinagre ( jo l'he posat de poma, però poseu posar de xerès, etc. )
- 1 cubilet ple de julivert ( tallat amb estisores, perquè es pot enredar en les ganivetes)
- 1/2 cubilet de vi blanc( d'aquell bo que sempre queda un cul a la nevera)
- sal
- arròs basmati ( d'acompanyament)
Es posen tots els ingredients de la salsa al vas i el peix, amb els talls en vertical, dins el cistell-colador. Sal i pebre.
El col·loca el cistell dins el vas, damunt la salsa.
Programem 120º , velocitat 2 , 13 minuts.
En acabar, traiem el peix amb molt de compte perquè es trenca amb facilitat i donem 3 cops de turbo per triturar la salsa.
I ja està. Es posa en un plat bonic el peix i damunt la salsa. Podeu posar un flamet d'arròs basmati per acompanyar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada