Ingredients
> per a la base bescuit genovesa
- 6 ous
- 200 g de sucre
- 200 g de farina
- 60 g de mantega fosa
- mitja culleradeta d'essència de vainilla
> per a la trufa muntada
- 500 gr nata per muntar
- 100 gr. sucre
- 100 gr. cacau en pols
- 250 gr. mantega molt tova
- 90 gr. sucre pols (icing)
- 90 gr. llet
Primer fem la base genovesa. Ho he fet diferent de com indica la Sussi perquè ella té una altra màquina.
En la Mycook es posen els ous i el sucre amb la papallona, 5 minuts a 40º, velocitat 3.
Quan acaba, es posen 5 minuts més, a vel.3, però sense temperatura. Queda una massa espessa i blanquinosa.
Afegim la mantega, la farina tamisada i la vainilla. 10 segons vel. 4.
Ho posem en un motlle prèviament engreixat (esprai Wilton) i al forn uns 25 minuts, calor a dalt i a baix. Vigilem que no es torri massa.
Deixem que es refredi i mentrestant fem la trufa.
Posem tots els ingredients al vas de la Mycook, 1 minut, vel. 5. Reservem a la nevera.
Obrim la genovesa per la meitat quan ja està freda i emplenem amb la trufa muntada.
Jo he fet dues genoveses perquè volia que fos alt i més espectacular, i perquè hi havia molta gent a repartir.
La buttercream l'he fet perquè el fondant blau cel no m'arribava a baix :-( del pastís. I així he fet veure que eren com núvols.
A la mycook, tots els ingredients, 3 minuts, vel.4. Es posa en una mànega pastissera i es decora.
La figureta i el paracaigudes amb fondants de colors. Força feina... ufff.
Sempre dic: l'any que ve no el faig!, però sempre acabo cedint. Tot per al meu fill estimat!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada