Aquest pa el fa la meva veïna, Laila, que és marroquina i una cuinera fantàstica. Ella sempre fa el pa a casa i tota l'escala fa una olor boníssima. Fa pa, galetes, etc.etc. Li encanta la cuina.
Sovint baixo a veure com ho fa, perquè gaudeix ensenyant-m'ho.
El pa aquest ja l'he fet un parell de cops, un amassat a mà i l'altre amb la Mycook.
No és complicat, però el tema és que les quantitats les fa a ull i jo tinc fatal la vista!
Ingredients
- 500 gr. de farina normal
- 250 grs. de semolina ( sèmola de blat dur molt fina)
- 1 dau de llevat fresc
- 2 culleradetes de sal
- aigua tèbia ( a ull, fins que quedi una massa molt elàstica)
La deixem mitja hora que llevi i la posem al forn a uns 200º a la part de baix de tot ( damunt el fons).
Quan quedi enrossit, es posa a dalt, amb el grill perquè quedi torradet.
I ja està. De gust és boníssim.
L'altre dia el vam obrir per la meitat i hi vam fer la pizza.
Un LUJU !!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada