La salsa d'aquest plat l'he improvisada, després que m'ha entrat una mandra enorme fer la recepta que tenia pensat, la del Filet amb crosta.
Ingredients
- un filet de porc
- 3/4 d'un mini tetrabrik de crema de llet
- un bon raig de xerès Pedro Ximénez
- una cullerada de foie ( no sé el pes, a ull)
- pebre rosa
He tallat el filet a medallons no gaire grans. Els he salat i tirat pebre rosa ( un descobriment que he fet que està boníssim, dóna un perfum increïble a la carn).
Un raig d'oli a la paella i daurem els medallons de filet.
I ara lo més fàcil: afegim el foie, deixem que es desfaci en la paella. Un raig de Pedro Ximénez i quan evapori una mica, hi tirem la crema de llet . Que faci 3 xup-xups i llest!
En total crec que han passat 8 minuts. I us asseguro que ha quedat increïble !!!!!!
foto que m'ha fet el meu col·lega ;-); guai, eh?? |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada