Moniatos de Can Soms, de la meva amiga Amparo.
He trobat aquesta recepta dels germans Torres, els bessons de la tele. Han quedat genials.
Ingredients
- 2 moniatos escalivats al forn
- mig rovell d'ou
- farina ( la suficient perquè quedi la massa compacta)
- beixamel ( mantega, farina, llet)
- formatge de Maó o parmesà
- 2 botifarrons (morcilla)
Som-hi!
Un cop cuits i refredats els moniatos, els ben aixafem i afegim sal i pebre i el rovell d'ou. Barregem bé.
Afegim la farina a poc a poc, fins aconseguir una bola de massa.
Deixem reposar 10 minuts.
Mentrestant posem una olla amb aigua i sal a bullir.
Tallem la massa per la meitat i amassem formant un cilindre llarg i prim. El marbre ha d'estar ple de farina.
Tallem a bocins petits i els anem tirant dins l'aigua bullent.
Passat un minut pugen a la superfície, i això vol dir que ja estan cuits.
Reservem.
Fem una beixamel no gaire espessa i afegim els formatges ratllats. Sal i pebre.
Traiem la pell dels botifarrons i posem una paella amb un xic d'oli. Daurem els botifarrons i els aixafem.
Afegim els nyoquis a la beixamel, remenem amb suavitat i emplatem.
Posem pel damunt els botifarrons.
Boníssim!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada