Ingredients
- 4 carbassons petits o 2 de grans
- 1 ceba
- un brick petit de crema de llet
- 3-4 ous
- 50 grs. de parmesà ratllat
- 100 grs. de pernil dolç
- sal, pebre, oli, mantega
Primer sofregim la ceba i el carbassó tallat menut. Jo l'he tingut un quart d'hora a foc baix; i remenant.
Quan agafi color, el reservem.
En un bol posem els ous i la llet i ho batem amb unes varetes. Afegim sal i pebre.
Després hi afegim el formatge i el pernil dolç tallat petit.
En un motlle tipus plum cake i untat de mantega, afegim la barreja.
Forn a 180º, escalfor a dalt i a baix, gairebé una hora. Però vigilant molt, perquè es torra de dalt i però de dins està cru. Aneu punxant per veure si és cuit.
Desmotllem i deixem refredar.
Es pot servir tebi o fred. o l'he acompanyat d'una maionesa feta per mi.
La faig amb : 1 ou, pessic de sal, mig gra d'all, un rajolí de vinagre (important perquè l'ou és cru), oli de gira-sol i oli d'oliva (barrejo els dos; així té més gust però no tan fort que si es fa només amb el d'oliva).
En un pot estret i alt (molt important!), posem el minipimer fins a baix de tot, recolzat en el fons. Engeguem SENSE moure l'aparell, una estona fins que veiem que s'espesseix. Quan això passa, ja posem anar pujant i baixant el braç perquè quedi ben barrejat.
Sempre em queda superbona.
Mentre l'estava fent, venia una tempesta que feia por...mireu quin cel!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada