Ingredients
- una o dues fulles de pasta filo
- 2 botifarrons sense la pell
- una ceba
- dues pomes tallades a dauets
- un ou batut per a pintar
Som-hi!
Primer preescalfem el forn a 200º.
Tallem la ceba a dauets, i l'estofem suaument en una paella amb oli.
Quan ja agafa color afegim la poma. Deixem que quedi una mica tova.
Afegim els botifarrons esmicolats i remenem.
Traiem del foc i deixem refredar.
Despleguem la fulla de pasta filo i la tallem a quadrats d'uns 20x20 cm.
Amb una cullera, posem el farcit.
La intenció era fer farcells i lligar-los amb cibulet, però no ens ha quedat massa bé i al final hem fet paquetets.
Ens han sortit uns 6 o 7.
En una plata del forn, el van col·locant i es pinten amb ou batut.
Es couen en uns 20-25 minuts. Però cal vigilar que no es cremin.
Han quedat deliciosos i cruixents, que és el que pretenia.
NYAM!
La plata en forma de fulla la vaig comprar aquest estiu a Portugal. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada