He trobat la recepta a Webos fritos i, com que tenia un pit de pollastre a la nevera i unes plaques de lassanya, m'he animat a fer-la. Ha quedat espectacular!
L'ingredient "original"? poma! . Li ha donat un gust suau i dolcet que combina molt bé amb el pollastre i el sofregit de verdures.
Ingredients (3 persones)
- 6 plaques de lassanya precuinada
- un carbassó petit tallat de daus
- mitja albergínia tallada a daus
- una ceba tallada a daus
- la meitat d'un pot de salsa de tomata
- una poma tallada a daus
- un pit de pollastre -o gall dindi- tallat a daus.
- sal, pebre i sucre -per a la salsa de tomata.
Beixamel feta amb la Mycook :
- 50 grs. de mantega
- 50 grs. de farina
- mig litre de llet
- sal, pebre i nou moscada
- formatge ratllat
Som-hi!
En una paella amb oli, posem a estovar la ceba tallada a daus petits. Quan agafa color, el carbassó. Minut més tard, l'albergínia. Ho deixem que cogui una estona i afegim la poma.
Un parell de voltes i tirem el pollastre. Quan ja està cuit, afegim la salsa de tomata amb una cullaradeta de sucre.
Remenem i reservem.
Posem les plaques de lassanya amb aigua calenta perquè s'estovin. Només calen uns minuts.
Els posem a assecar en un drap de cuina net.
Fem la beixamel.
En una plata d'anar al forn, posem al fons una cullerada de beixamel - així no s'enganxen les plaques.
Posem un primer pis de plaques, cavalcades unes sobre les altres aproximadament 1 cm.
Posem al damunt la meitat del sofregit. Afegim unes cullerades de beixamel.
Altre cop un pis de plaques i més sofregit. Acabem cobrint-ho amb tota la beixamel.
Afegim formatge ratllat i ho gratinem al forn amb el grill, fins que quedi torradet.
Uf! què bona ha quedat!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada