Sempre m'han agradat els que feia la meva mare, amb costella de porc i botifarra negra.
I amb fideus amb forat!! Em porta molts records...
Ingredients
- 250 grs. de fideus perla (amb forat)
- 200 grs. costella de porc a daus
- una ceba gran
- dues pastanagues
- tres grans d'all
- 3 talls de botifarra negra a daus
- tres cullerades de salsa de tomata.
- una mica de sucre, per treure l'acidesa de la salsa de tomata.
- sal, pebre
- un litre d'aigua.
Som-hi!
Primer daurem el porc i el reservem. En el mateix oli, sofregim la ceba i la pastanaga.
Ha de fer-se lent i força. Afegim els alls.
Afegim altre cop el porc i donem un parell de voltes. Hi tirem la salsa de tomata amb una mica de sucre.
Remenem.
Afegim els fideus en sec. Remenem.
Tirem un litre d'aigua.
Es fan en 9 minuts (segons instruccions del paquet). A mitja cocció afegim la botifarra.
Apaguem el foc i deixem tapada la cassola uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada