Ahir vaig anar a buscar la cistella a El Banyonet, l'hort ecològic de la meva amiga Amparo.
Em va posar espinacs, alls tendres, patates, enciam, porros,ous,... una meravella.
Avui tenia ganes de menjar sa, i com tenia temps, m'he preparat aquest plat.
Estava boníssim. I tot de l'hort!
Ingredients
- manat d'espinacs
- 3-4 alls tendres
- 4 o 5 patates mitjanes
- 1 porro
- mantega
- oli i sal
Som-hi!
Primer fem la crema de patates. Posem mantega i oli en una olla (jo la faig amb l'olla a pressió), afegim els porros trinxats i quan agafin una mica de color, les patates tallades.
Ho cobrim d'aigua i afegim sal. amb l'olla a pressió només són 7 minuts de coure's.
Quan està, refredem per poder obrir i amb la minipimer fem un purè.
Reservem.
Rentem bé els espinacs i els posem a escórrer. En una paella posem oli i els alls trinxats. Quan agafen color, afegim els espinacs. Deixem que es facin, uns 3-4 minuts.
I ja ho podem emplatar amb un polsim de pebre.
NYAM!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada