Ja havia fet tikka masala amb pollastre, que és la recepta més coneguda. Aquest cop, l'he provat amb porc i amb petites variants que m'he anat inventat conforme l'anava fent. Divertit!
Pensar que he posat salsa de peix i salsa d'ostres al porc sembla estrany, però us prometo que surt molt bo!
Ingredients
- un filet de porc tallat a daus
- 2 porros
- 2 pastanagues
- 2 grans d'all
- 1/2 de col petita
- un pot de salsa de tomata ( aprox)
- mitja llauna de llet de coco.
- un raig de salsa de peix ( cuina tailandesa)
- un raig de salsa d'ostres
- una cullerada de sucre morè
- una culleradeta de comí
- una culleradeta de curry
- arròs basmati per acompanyar
Som-hi!
Aquest cop he invertit una mica l'ordre de cocció : primer he posat la carn i l'he rossejat.
He afegit els grans d'all tallats molt petits. Després he afegit les pastanagues tallades a rodanxes.
Quan portava 5 minuts, he afegit la col tallada petita i un xic més tard els porros també talladets.
El porro es cou de seguida.
Passats uns minuts he començat a afegir les espècies, les salses ( peix, ostres), la salsa de tomata, el sucre morè i finalment la llet de coco. Només uns segons més, i ja està.
Boníssim!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada