Ja l'havia feta, la crema de carbassa, però tenia unes carxofes a la nevera ja feia dies, i he pensat en fer-les xips.
Ha quedat boníssim.
Després de pelar la carbassa, l'he tallada a daus. També una patata.
He tallat una ceba gran ( no tenia porros...) i l'he sofregit en una olla amb mantega i oli.
Quan ha agafat una mica de color, hi he afegit la carbassa i la patata. Ho he deixat enrossir una mica
Després hi he afegit aigua fins a cobrir. Polsim de sal.
He tancat l'olla (exprés, per anar més ràpids) i he deixat que es cogui uns 10 minuts.
Quan ha acabat i he afegit un raig de crema de llet i hi he triturat amb el túrmix.
Les carxofes les he pelat i tallat totes les fulles, deixant només la base.
Amb la mandolina, he tallat làmines molt fines i les he deixat en aigua freda amb una branca de julivert, perquè no es quedin negres.
Les he escorregut i salat i enfarinat; i les he fregit en un cassó amb oli.
Han quedat realment bones!
i molt vistós a la taula!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada