Ai, ai, ai.....! què bona està!
El toc: la crema pastissera amb un sobret de sucre de vainilla i unes boletes de mantega pel damunt, al moment d'enfornar. I a mitja cocció, tirem sucre pel damunt.
I res més.
Ingredients
- una làmina de pasta de full
- 4 pomes golden, d'aquelles tacades pel sol, que són les més bones
- una mica de mantega
- un polsim de sucre
- un polsim de canyella
- 500 grs. de llet
- 100 grs. sucre
- 50 grs. maizena
- 3 ous
- un sobret de sucre de vainilla
Primer fer la crema. Posem tots els ingredients a la màquina i programem 5 minuts, 90º , velocitat 4.
Ho traiem i ho deixem refredar
Posem la pasta de full en una plata pel forn, tirem pel damunt la crema i a sobre les pomes tallades a llunes.
Posem unes boletes de mantega al damunt i ho posem al forn a 200º, uns 10 minuts.
Obrim el forn i tirem pel damunt sucre, i ho deixem que s'acabi de coure, fins que veiem que agafa color.
Jo ho he posat amb calor a dalt i a baix uns 20 minuts més.
Cobrim la massa amb la crema |
Traiem el cor a les pomes |
Les llunes de pomes es posen fent cercles, en direccions contràries. |
Posem la mantega. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada