He trobat la recepta a Webos fritos.
La Susana, la de webos, diu que és una recepta molt coneguda. Jo no en tenia ni idea.
Tampoc sé l'origen del nom; ja ho buscaré.
La Susana, la de webos, diu que és una recepta molt coneguda. Jo no en tenia ni idea.
Tampoc sé l'origen del nom; ja ho buscaré.
Ingredients
- 6 ous
- 250 g de formatge per untar
- 50 g de mantega a temperatura ambient
- 100 g llet
- 60 g de farina
- 60 g de Maizena
- 1 cullerada de suc de llimona
- una mica de sal
- 140 g de sucre
- 1 sobre blanc de gasificant
- Sucre glas per adornar
Separem els rovells de les clares i els reservem.
En la Mycook, amb la papallona posada, es posa el formatge, la mantega i la llet = 5 minuts, vel. 4.
Afegim les farines, els rovells, el suc de llimona i el pessic de sal = 2 minuts, vel. 4.
Es treu i es reserva.
Netegem el vas i posem les clares per fer-les a punt de neu. Anem afegint de mica en mica el sucre i el gasificant, fins que les clares estiguin ben fermes.
Les afegim a la resta amb unes varetes, molt suaument.
Preescalfem el forn a 160º, calor a dalt i a baix. Posem una plata amb aigua, perquè aquest pastís va al bany Maria.
Ha de coure 1 hora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada